top of page

DAO “Earth kids”

                                                                                                                      Docent: Anja Caers D.O. kinderosteopate

Wat?

 

Een workshop voor kinderen en hun ouder of grootouder (1 ouder- 1 kind) waarbij  we kindjes leren voeling krijgen met hun lichaam, contact leren maken met (moeder) aarde en met zichzelf, spanning leren loslaten en zichzelf leren beschermen.

 

 

Hoe?

 

Wat is er leuker dan samen met mama of papa eens lekker gek te doen?  We gaan dansen op Afro-beats, smudgen als echte indianen, maken droomreizen, gaan elkaar masseren, zingen mantra's  en musiceren. In deze workshop draait het niet om presteren, wel om genieten!

 

 

Voor wie? 

 

Deze lessenreeks is  bedoeld voor alle mama's/papa's/oma's of opa's die die even aan de drukte van de dag willen ontsnappen en een leuk relaxmoment willen met hun kindje, waarbij aarding, lichaamscontact, verbondenheid en bescherming centraal staan. 

Heb je een extra gevoelig, angstig of verlegen kindje? Voelt je kindje er niet zoveel voor om in groep iets nieuws te doen? Ook deze schatjes zijn erg welkom. We geven iedereen de tijd om op eigen tempo los te komen.

 

 

Waar? 

 

DAO – CENTRUM

Turnhoutsebaan 30, Oostmalle

 

 

Wanneer?

zie agenda

6 zaterdagen van

09.00u-09.50u

10.00u-10.50u

 

Prijs? 

90 euro

 

 

Wie ben ik?

 

Ik ben Anja Caers, mama van 3 dochters en kinderosteopate.

In de praktijk heb ik ruime ervaring met  het behandelen van kinderen met zeer diverse klachten : fysieke klachten (buik-, hoofd-, rugpijn, allergieën/immuniteitsproblemen) tot motorische problemen, leerproblemen, gedragsproblemen en slaapproblemen. Naast mijn opleidingen kinesitherapie (1988-1991), osteopathie (1992-1997) en kinderosteopathie (2003-2005) volgde en gaf ik diverse kortere opleidingen rond  oa. intuitief opvoeden, relaxatie, meditatie, emotioneel lichaamswerk, EFT, chakra’s, bloesems, brain-gym, kinesiologie, NLP en invloed van voeding op het functioneren van het kind.
 
Dit maakt dat ik - naast mijn osteopatisch werk - kinderen en hun ouders meer en meer adviezen meegeef om thuis mee aan de slag te gaan.  Ouders zijn vaak erg op zoek naar deze informatie, merk ik.  Kinderen genieten ervan: ‘Sinds we ‘de techniek van het afstrijken’ toepassen, valt ons Imke véél sneller in slaap!”, of: ‘ik mag de oefeningen niet meer overslaan van Seppe, hij stààt erop!”, klinkt het dan.
Vaak gaat het om simpele, pure dingen. Dit gaf me de inspiratie om  diverse inzichten  en oefeningen te bundelen tot workshops voor kinderen en hun ouders.

 

 

Inschrijven?

 

Stuur een mailtje naar  dao-centrum@live.be, met vermelding van

-naam en leeftijd van je kindje

-adres en telefoonnummer  

-keuze workshop  

                 

Als er specifieke dingen zijn waarrond je kindje problemen heeft, mag je dit gerust aangeven.  Ik neem indien nodig even contact met je op.

 

Het aantal deelnemers is beperkt.

bottom of page