Yoga voor volwassenen

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

Yoga (Hatha-Yoga)

Als we spreken over Yoga, heeft ieder van ons daar wel een beeld bij. Maar waar gaat het eigenlijk over ?
Je zou het kunnen omschrijven dat Yoga een reglement is voor het spel van het Leven, waarbij niemand hoeft te verliezen.


Het belangrijkste is dat door in contact te komen met je lichaam, en bewegingen uit te voeren - je lichaam daarop reageert. Je wordt bewust bereid  en uitgenodigd om zelfstandig te denken, waar te nemen en correcties aan te brengen en ook om dan tegenslagen te overwinnen. Het vraagt eerlijkheid en toepassing van je, en bovenal liefde in je hart.


Het resultaat volgt al naargelang  de hoeveelheid tijd en energie je erin stopt. Je zou kunnen stellen dat je in staat blijft om tot je tachtigste zelf je schoenveters vast te knopen en meer dan dat, je de gelegenheid krijgt ,om de essentie van het leven zelf te proeven. Doorzetten en werken, het resultaat is dat je met een frisse geest en soepel lichaam de les uit komt. Je zorgt voor je lichaam en bouwt kennis op, kortom het is een investering in jouw toekomst en zorgt voor je ongebreidelde levenslust.

 

Wanneer?  Dinsdag avond, er is een les om 1945u en eentje om 21u.

  • januari   : 11 - 18 - 25

  • februari :  01 - 08 - 15 - 22

  • maart    :  08 - 15 - 22 - 29

Waar?

DAO Centrum, Turnhoutsebaan 30, 2390 Oostmalle

Prijs?

195 euro voor het ganse 1e  trimester.

Docente: Martine Van Bulck

Aanvankelijk koos ik voor een kleinkunstopleiding aan Studio Herman Teirlinck.
Het inspireren, gewaar worden, de mens als centraal punt.

Moederschap heeft me terug gebracht naar de kern en de vrouw die ik in essentie was.Door de geboorte van mijn zoon ben ik in contact gekomen met yoga. Het voelde als brood.
Een 4 jarige opleiding in Aalst als yogadocent aan het Vedanta yoga instituut - 2010 en daarna eveneens een 4 jarige opleiding bij Yoga Soma te Brugge bij Alberto Paganinini. Ook de Samsara opleiding -diverse bijscholingen waaronder Eye Yoga en massageopleidingen en voetreflexologie
Het is een pad waarbij je niet uitgeleerd geraakt.Een uitdagende en intense levensreis tot hiertoe. Dit wil ik graag met jullie delen.

IMG_7420.jpg