Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga

 

 

Wat?

Zwangerschapsyoga is tijd voor jou en je baby!

Samen genieten... Door regelmatig rust te nemen en te ontspannen in deze bijzondere en  intense periode van groei en verandering kom je weer op krachten en voed je jezelf en je baby met nieuwe energie. Je leert te luisteren naar je eigen behoeftes en die van je baby.  De zorg die je als moeder aan jezelf geeft, geef je automatisch ook aan je baby.

Hoe?

 

De focus in de lessen ligt  op ontspanning.  We bereiken dit door middel van ademhaling, contact maken met je baby, muziek, beweging, en aangepaste houdingen die je zowel tijdens de arbeid kan toepassen alsook om je lichaam soepel en ontspannen te houden tijdens de zwangerschap. We oefenen technieken om pijn en spanning om te zetten in Kracht en ont-spanning. Hierdoor zullen alle hormomen die van nature al aanwezig zijn in je lichaam om je te ondersteunen nog veel beter stromen.

Bevallen hoef je niet te leren, je lichaam weet precies wat het moet doen! Yoga helpt je om contact te maken met die wijsheid.

Opbouw lessenreeks

Je kan kiezen voor individuele lessen (9 lessen waarvan één les met  je partner), of een lessenreeks tezamen met je partner. Er zit een opbouw in de lessen en we werken met een vast groepje waarbinnen vragen, zorgen,.. veilig gedeeld kunnen worden.

 

De lessen met partner zijn vooral erg praktisch, waarbij  je partner tips krijgt aangereikt rond hoe hij je nog beter kan ondersteunen door onder andere een letterlijke steun te zijn bij het aannemen van verschillende houdingen, massage, aanbrengen van warmte, ontspanning,...

De partners zijn vaak positief verrast over hoeveel ze wel niet kunnen betekenen tijdens jullie bevalling en het is tegelijk ook een heel mooi verbindend momentje voor jullie drieën. 

Data,  prijzen en aanmelding

Meer info over de verschillende reeksen, data, uren en mogelijkheid tot aanmelden, vind je op de site van HAPPYBABYCOACH: Klik HIER