top of page

BOEK ONLINE JE AFSPRAAK

400dpiLogo_edited.png
patrick.jpeg
Energetische Osteopathie

Boek je afspraak bij Patrick.

Opgelet: de praktijk is verhuisd naar Schilde, Riemstraat 79.

Bellen kan tussen 800u en 900u op 03/288.07.66

978fea7f-3585-4312-beba-54cd3783135d.jpeg
Baby- en Kinderosteopathie

Boek je afspraak bij Anja  voor behandeling van je baby of kindje, of voor jou als mama als je hulp zoekt bij emotioneel lichaamswerk rond geboortetrauma/ bevallingstrauma/scheidingsmoment/ coaching rond ouderschap, grenzen stellen,...). Bij een slaapprobleem, lees zeker onderstaande tekst aub!
 

Afspraak voor je baby?
Vul dan zeker enkele dagen op voorhand de ritmekaart in en breng deze mee. 

Lange wachttijden

Helaas lopen de wachttijden erg op. Wil je al snellere hulp voor je kindje, bekijk dan zeker hieronder hoe ik je al kan helpen met mijn online cursussen waarin ik vertel wat je zelf al kan doen als ouder.  

Slaapmoeilijkheden (4 m - 4 jaar ?)
Uit praktische overwegingen heb ik beslist enkel nog consulten rond slaap te doen met ouders die mijn cursus 'Liefdevol Zelfstandig Slapen'  hebben gevolgd. 
Waarom?
In de cursus deel ik zo'n 6 uur inzichten en handvatten. Als je deze nog niet kreeg, zal ik deze toch eerst met jullie doornemen, voor ik met je kindje kan werken rond diepere laagjes, die vaak nog heling nodig hebben. Jullie medewerking en vertrouwen hierbij is ontzettend belangrijk, niet alleen tijdens, maar ook na de sessie.  
Geen voorkennis betekent meestal dat er dan een heel consult 'verloren' gaat aan uitleg. Niet fijn voor jullie maar ook erg jammer voor je kindje, dat nog niet gehoord, gezien en geholpen kan worden. 

Ook zonde van de centjes: een consult is namelijk een stuk duurder dan de cursus, en er zullen meer consulten nodig zijn.

Bovendien kon het slaapprobleem mogelijk al maanden eerder verholpen zijn door de handvatten uit de cursus. Best jammer van dat wachten, toch?

Dus: wil je een afspraak bij mij om te werken rond een slaapprobleem?


Bekijk dan aub EERST de cursus voor je op afspraak komt, zodat we dan vanaf het 1e consult gericht aan de slag kunnen gaan en we meteen doeltreffende verlichting kunnen brengen voor je kleine spruit
Dankjewel.

     Baby BASICS    ( 0-4 m)

LIEFDEVOL ZELFSTANDIG SLAPEN

(videocursus 4m - 4 jaar)

STOPPEN MET FOPSPEEN OF DUIM

(Videocursus 3m -8 jaar)

Schermafbeelding 2023-01-03 om 18.53.17.png
Waarbij zoek je hulp?
2.png
3.png
4.png
bottom of page