Reiki Cursus    

                                                                                 Patrick Claes D.O.   Reiki Master

Reiki is een Japans begrip, het betekent letterlijk “Universele Energie”. Het is een levenskracht die iedereen bezit en waarvan u gebruik kunt maken voor het eigen welzijn of het welzijn van anderen. Dit gebeurt door handoplegging. Hierdoor vindt er een energie overdracht plaats tussen de gever en de ontvanger.

 

Veel is erover geschreven, boeken vol, maar het leukste is om zelf te ervaren wat u met die kracht allemaal kan doen. U leert technieken om bijv. stress te verminderen, kinderen beter te laten slapen of om pijn te bestrijden (zowel lichamelijke als emotionele pijn).

 

In deze cursus staan een aantal onderdelen centraal. Dit zijn: de zuiveringen op lichamelijk, emotioneel, mentaal en intuïtief niveau. Hierdoor word je steeds gevoeliger voor energiestromingen in jezelf, in anderen en wat ze betekenen. Tevens komt de totaalbehandeling aan bod, deze bestaat uit een aantal verschillende handposities verspreid over het gehele lichaam, uitleg over de Chakra’s en deze in evenwicht brengen. 

 

Er is tijd om vragen te stellen en kritisch naar het hele gebeuren te kijken.

 

Op de laatste bijeenkomst ontvang je een certificaat waaruit blijkt dat je de 1e reiki graad (SHODEN) bezit.

Dit geeft recht om, daar waar Reiki gegeven wordt, te starten met Reiki 2 (OKUDEN).

 

 


 

WAAR?

DAO Centrum turnhoutsebaan 30, 2390 Oostmalle

 

KOSTPRIJS?

  • Reiki I : 150 euro

  • Reiki II : 250 euro

  • Reiki III : 350 euro


DATA

  • Reiki I: zondag 10 mei en zondag 31 mei --> verplaatst naar 14/06 en 21/06/2020 o.w.v. corona-situatie, telkens van 9.30u tot 12.30u.​​

 

Andere cursussen bij Patrick

Cursus SK: Simplified Kinesiology en Meditatie.