top of page

Paarden Medicijnman
Patrick Claes Osteopaat D.O.,
Sjamaan/medicijnman

Energetische Osteopathie bij paarden, honden, ...                                                                     

400dpiLogo_edited.png
DSC_0706.jpg
400dpiLogo_edited.png

Medicijnman - Sjamaan:

 

Na zijn humaniora heeft Patrick 3 jaar diergeneeskunde gestudeerd maar door omstandigheden belandde hij, eerst via de kinesitherapie en later ook via de osteopathie in het meer energetisch-emotioneel lichaamswerk.
De voorbije jaren echter is zijn eerste passie terug beginnen opborrelen en heeft hij zich niet enkel meer bekommerd om zijn medemens maar ook om diens huisdieren. Aangezien mens en dier nauw verbonden zijn met elkaar is er dikwijls een duidelijk klachtenpatroon terug te vinden bij zowel het dier als bij zijn baasje.

 

Zeker bij sportpaarden is het heel interessant om zowel het paard als de ruiter met elkaar in balans te brengen dit zowel op fysiek, biochemisch, EMOTIONEEL en ENERGETISCH vlak.

 

Uit zijn jaren bijscholingen en jaren praktijkervaring heeft hij een eigen behandeltechniek ontwikkeld die sterk teruggrijpt naar oeroude technieken.

 

 

 

Doel

Het doel van de behandeling is het harmoniseren van de verschillende krachten en energieën in het lichaam en het activeren van het immuunsysteem en de vitaliteit.

 

Sjamanisme is de oudste vorm van geneeskunde die vroeger over de hele wereld voorkwam. Vanuit het sjamanisme wordt ziekte gezien als verstoring van evenwicht in mens of dier, maar ook tussen hen en hun omgeving, de familie, de gemeenschap en de natuur.
De sjamaan gebruikt alle mogelijke middelen om de patiënt lichamelijk, psychisch en sociaal te ‘genezen’.

 

Net deze holistische en universele benadering krijgt in deze tijd terecht meer en meer belangstelling.


 

 

 

Afspraak maken

Voor een afspraak kan u bellen met Patrick zelf, dit elke werkdag tussen 800u-900u op 03/288.07.66 of een mail sturen naar patrick@dao-centrum.be. Vermeld hierbij uw naam en telefoonnummer en eventueel een korte schets van de problematiek, hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

bottom of page