top of page

The Reconnection - Reconnective Healing

Patrick Claes D.O., Reiki Master en Reconnective healer

DAO_Centrum_Logo-element.png
54866_1_edited.jpg

The Reconnection®

Reconnective Healing is ontdekt door Dr. Eric Pearl D.C., USA.  Dr. Pearl onderzoekt en werkt samen met doctoren, medische onderzoekers, ziekenhuizen en universiteiten wereldwijd.

 

Er zijn twee verschillende toepassingen waarin de Reconnective energie wordt gebruikt:


Reconnective Healing®

Is een krachtige nieuwe techniek, die zowel lichaam en geest kan helen. Reconnective Healing is sterk verschillend van andere healingstechnieken zoals Reiki, Qi Gong, Prana Healing, ...

 

Dr. Eric Pearl zegt hierover: "Als je geluk hebt, ontvang je de healing waar je op hoopte. Als je echt geluk hebt ontvang je een healing die je in je stoutste dromen niet verwacht had, een healing die het Universum speciaal voor jou in gedachte had."

 

In de praktijk wordt osteopathie indien nodig gecombineerd met Reconnective Healing.
Door Patrick in zijn reeds energetisch osteopatisch werk.

 

Het brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn. Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau.

 

Een andere toepassing van Reconnective healing is "Distance Reconnective Healing" een sessie op afstand.
Indien interesse stuur mij een mailtje 
patrick@dao-centrum.be.


The Reconnection® of  Persoonlijke Reconnectie

Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons aldus met het hele universum te verbinden. In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen.

The Reconnection brengt ‘nieuwe' axiatonale lijnen aan die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk voor onze evolutie. Deze lijnen vormen een onderdeel van het zogenaamde paralleldimensionaal circulatiesysteem dat de basisenergie aantrekt voor herstel van de functies van het menselijke lichaam.

Schermafbeelding 2022-07-03 om 19.06.39.png

The Reconnection brengt deze nieuwe lijnen aan, activeert ze en staat de uitwisseling van licht en informatie toe. Dit houdt tevens een opnieuw verbinden in van onze DNA strengen en zorgt voor reïntegratie van de “snaren”

Deze Persoonlijke Reconnectie gaat een stap verder, het is aangewezen wanneer u uw eigen persoonlijke of spirituele groei een impuls wil geven het helpt je te verbinden met het 5de dimensie.

 

De reconnectie gebeurd door het activeren van punten, verbinden van axiotonale lijnen. Er wordt gebruik gemaakt van Heilige symbolen en getallen waaronder het getal 3x3.

 

Een éénmalige "Persoonlijke Reconnectie" bestaat uit twee sessies, duren elk ongeveer 45 min. tot 1 uur met minimaal één of maximaal drie nachten er tussen.

 

De prijs voor een Persoonlijke Reconnectie wordt wereldwijd vastgesteld op 333 eenheden van de plaatselijke munt. Dit getal is het specifieke frequentiegetal van The Reconnection.

 

In België betaalt u dus 333,- € dit bedrag is vastgesteld door Eric Pearl en wordt wereldwijd gehanteerd door alle erkende “Reconnective Healing Practitioners”. Dit is voor de twee sessies samen.

 

Voor een afspraak kan u bellen met Patrick zelf, dit elke werkdag tussen 800u-900u op 03/288.07.66 of een mail sturen naar  patrick@dao-centrum.be. Vermeld hierbij uw naam en telefoonnummer en laat even weten wanneer je het best bereikbaar bent, hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

Tijdens de sessie wordt er niets van jou verwacht en het beste is dat je zelf ook niets verwacht.

 

Adem niet op een speciale manier, visualiseer niet een resultaat waar je op hoopt, mediteer niet, herhaal geen mantra’s in stilte en doe geen andere dingen, waarvan jij of iemand anders denkt, dat het zal “helpen”. Want dat zal het niet. Het zal hoogstens dat brengen, wat je zelf al kunt en zal je weerhouden om ten volle te kunnen ervaren. Als je zover bent om alles los te laten en om niet te proberen om de ervaring te sturen of te verbeteren, dan ben je zover om te ervaren wat Reconnective Healing anders maakt, wat The Reconnection echt maakt. Je bent klaar om te ontvangen.

bottom of page