top of page

Cursus basistechnieken "Iedereen kan mediteren"

                                                                                                                                                            Docent: Patrick Claes Osteopaat D.O.

Stilte meditatie, iedereen kan mediteren
400dpiLogo_edited.png

BASIS CURSUS "Iedereen kan mediteren"

 

Regelmatig krijg ik de vraag van patiënten wat moet ik doen om tot rust te komen, kan ook ik mediteren?

Ja natuurlijk, vandaar deze korte cursus basistechnieken om te leren mediteren:

 

                                                                   "Iederen kan mediteren"

 

Tijdens de cursus leer je heel simpele meditatie oefeningen, ademhalingsoefeningen, er komen verschillende houdingen aanbod waarin je kan voelen en experimenteren welke het best bij jou past. 

We starten met een korte uiteen zetting en gaan dan aan de slag. 

Er is ruimte voor te ondervinden, te ervaren en natuurlijk is er ruimte voor deze ervaringen uit te wisselen indien je wenst en is er ook ruimte om vragen te stellen.

 

Ik zal me even voorstellen.

Ik ben Patrick Claes D.O.,  ik ben reeds sinds 1990 actief bezig als therapeut met lichaamswerk. Als osteopaat specialiseerde ik mezelf in "energetische osteopathie" aangezien ik niet enkel geïnteresseerd ben in het fysieke lichaam maar ook in het biochemische, emotionele en energetische aspect van het menselijk lichaam. Ook de spirituele kant van ons bestaan heeft mij altijd geboeid en blijft mij steeds uitdagen om verder aan mezelf te werken. Dit geeft me dan ook de mogelijkheid om anderen hierin te begeleiden.

Op mijn weg en ontdekkingsreis naar mezelf hebben Zen meditatie, Boeddhistische meditatie, Tai Chi, Kung Fu, Sjamanisme, enz ... mijn ontwikkeling sterk beïnvloed. 

 

Het thema "balans" is een rode draad in mijn leven en het streefdoel van elke dag. Als osteopaat ben ik ervan bewust dat ik niet genees, dat ik enkel de harmonie/balans mag herstellen. 

 

Om mezelf zo goed mogelijk in balans te houden doet ik al jaren zelf aan meditatie met heel eenvoudige technieken deze wil ik dan ook tijdens deze 7 basislessen "iedereen kan mediteren" aan jullie overbrengen.

 

Prijs 7 lessen: 150€

 

Nieuwe data:

  • Data nog niet gekend

 

 

 

 

 

bottom of page